Magyar
English
中文<<
Pусский
Italiano
Français
Español
Navigáció
A legjobb ingatlan specialisták egy helyen!

Használja ki Ön is a felgyorsult piac lehetőségeit

Egyedülálló innovatív megoldásaink hatékonyabb, gyorsabb és teljes körűbb ügymenetet biztosítanak Önnek akár eladni, akár vásárolni szeretne. Tapasztalja meg a kiemelkedő és mindenre kiterjedő kiszolgálás előnyeit!

Kiadó Irodaház, Budapest, XIII. kerület,
Alapterület 600 m2
Szobák száma 18
2.99 millió Ft
Adatlap száma 10819937
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookGplusTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Felújított

Ingatlan leírása


13. kerületben KIADÓ egy 600 nm-es, teljesen berendezett iroda, Budapest, Új Lipótváros közkedvelt részén,  magas minőségű, modern, teljesen önálló saját utcai bejárattal.

Az ingatlan kizárólag egyben bérelhető, tökéletesen megfelel székhelynek, cégközpontnak, studiónak, rendelőnek. A 18 szobás, luxus módon felújított és berendezett iroda minden igényt kielégít. Kényelmesen kb. 80-100 fő helyezhető el. A bérlő kedve szerint alakíthat ki kisebb-nagyobb irodákat, tárgyalókat, igény esetén még stúdió szoba is rendelkezésre áll.

Az iroda remekül szakaszolható, 5 külön bejárat létesíthető, melyből 4 udvari, 1 önálló utcai bejárat. Minden bejárat proxi rendszerű beléptető kártyás rendszerrel működik.

Az iroda közelében számos irodaépület, étterem és kávézó, valamint a Westend Bevásárlóközpont található.

A központi elhelyezkedésnek és a plázának köszönhetően rendkívül változatos és széleskörű a bérlőnk rendelkezésére álló szolgáltatások tárháza, beleértve egyúttal hotelek jelenlétét, valamint parkolási- és étkezési lehetőségeket. A parkolás a szemközti parkoló udvarban megoldható. Tömegközlekedés szempontjából központi fekvésének köszönhetően bárhonnét könnyen megközelíthető metróval, busszal, trolibusszal egyaránt.
Irodakategória: A+

Minimális bérleti idő 2 év
 
Havi közüzemi költségek: 470.000 Ft/hónap

Bérleti díj: 14,9 Euro/ nm+ rezsi/ hó, 2 havi kaució szükséges
 

Térkép

network solutions vs ipage